úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Policie pátrá po svědcích z Renaultu Laguny, kteří projížděli kolem dopravní nehody

Prostějovští policisté hledají svědky nehody ze středy 29. listopadu mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovice. Konkrétně pátrají po posádce z tmavého automobilu typu Renault Laguna, která se měla pohybovat na místě činu, nebo i další případné svědky.

Policisté prošetřují okolnosti srážky dvou osobních automobilů. „Ve středu 29. listopadu 2017 v 18:30 hodin na komunikaci mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovice. U křižovatky s komunikací k obci Vřesovice z dosud přesně nezjištěných příčin došlo k čelnímu střetu osobních automobilů typů Škoda Octavia a Škoda Felicia,“ oznámil policejní mluvčí František Kořínek. Felicie byla po střetu odhozená do příkopu, ale Octavie zůstala na silnici. Právě řidič Octavie utrpěl zranění a byl transportován do prostějovské nemocnice. Hmotná škoda se vyšplhala na devadesát tisíc korun.

V době, kdy došlo k dopravní nehodě, se v místě měl pohybovat nejméně ještě jeden osobní automobil. S největší pravděpodobností se jednalo o automobil typu Renault Laguna tmavé barvy, který měl poté odjet směrem k obci Vřesovice. Policisté touto cestou žádají posádku tohoto automobilu, nebo kohokoli jiného, který by svým svědectvím mohl přispět k řádnému objasnění okolností uvedené dopravní nehody, aby kontaktoval policisty dopravního inspektorátu,“ vyzývá veřejnost Kořínek. Ozvat se můžete osobně  na adrese Havlíčkova 16b v Prostějově, nebo telefonicky na čísle 974 781 251. Samozřejmostí je také možnost využít bezplatnou telefonní linku na čísle 158. 

Autoři | Tisková zpráva | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.