pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Zloděj v nestřeženém okamžiku vytáhl muži peněženku z kapsy, vše zachytila kamera

Policie vyšetřuje krádež, ke které došlo v neděli 3. prosince loňského roku před devátou hodinou dopoledne v prodejně Lidl v ulici Újezd v Prostějově. Muž tam byl okraden dvojicí mužů. Jejich počínání zachytily bezpečnostní kamery. Policie se nyní obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci obou mužů.

„Čtyřicetiletý nakupující při vybírání zboží z chladícího pultu telefonoval a nevěnoval pozornost okolnímu dění. Toho měl podezřelý využít a z kapsy bundy mu měl nepozorovaně odcizit peněženku s platební kartou a finanční hotovostí 500 korun. Ihned poté měl z prodejny odejít. Svědkem krádeže byla náhodná svědkyně, která poškozeného na věc upozornila. Zadržet pachatele se však ani přes rychlou reakci poškozeného nepodařilo," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Při analýze videozáznamu pořízeného v prodejně jsme zjistili, že s podezřelým do prodejny vstoupil ještě jeden muž. Oba muži byli ve věku do 30 let, asi 170 centimetrů vysocí, silnější postavy a snědé barvy pleti.

K objasnění tohoto skutku a k vypátrání podezřelého žádáme o pomoc občany, kteří by k oběma mužům mohli poskytnout jakékoli informace, aby se s nimi obrátili na policisty osobně na adrese Újezd 12, Prostějov, nebo telefonicky prostřednictvím linky 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.