pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Charitativní nejen koňská show Na skok do Skal chystá jubilejní desátý ročník

PR článek

Na skok do Skal je benefiční nejen koňská show, jejíž tradice sahá do roku 2009 a která se letos koná 5. července ve Skalách u Rýmařova ve víceúčelové sportovní hale a přilehlém areálu. Kromě koňské show v kryté jezdecké hale se diváci mohou těšit na atrakce pro děti i dospělé, velkolepý ohňostroj doprovázený hudbou, koncert Davida Deyla a afterparty.

V roce 2009 proběhl první ročník koňské show "Na skok do Skal" za účasti nejlepších jezdců a koní České republiky v různých odvětvích jezdeckého sportu. Ti předvedli atraktivním způsobem své umění. Show sledovalo v hledišti obecenstvo z celé republiky. Do programu byly v minulých ročnících zařazeny koncerty Kašpárka v Rohlíku, Davida Krause, Jaroslava Uhlíře, Xindla X nebo Olgy Lounové. Obec Skály má kolem padesáti trvalých obyvatel a proto všechny okouzlí svou intimní atmosférou.

Akce začne úderem čtvrté hodiny odpolední, kdy jezdecký areál ovládnou atrakce pro děti i dospělé. Návštěvníci se mohou těšit na jízdu na koni, jízdu v kočáře, skákací hrad, nafukovací megaskluzavku a jiné skákací atrakce, malování na obličej, minizoo, lukostřelbu, dílničku pro děti nebo na jarmark farmářských produkt a rukodělných výrobků.

Ve čtvrt na sedm vypukne v kryté jezdecké hale koňská show, kde bude k vidění vystoupení špičkových sportovců v jednotlivých jezdeckých disciplínách jako jsou western, drezura, skoky, voltiž, spřežení, minihorse nebo skok do výšky.

Koňská show potrvá do čtvrt na devět. V devět hodin večer vystoupí David Deyl a o půl jedenácté bude nad hřištěm a závodištěm k vidění ohňostroj doprovázený hudbou. Pak už se všichni návštěvníci mohou těšit na afterparty s DJem až do ranních hodin.

Více informací o akci najdete zde.

Štítky koně, show, kultura, Skály u Rýmařova

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.