pátek 29. března 2024 Taťána

Opilý a polonahý muž se na parketu oháněl nožem. Na taneční zábavu dorazil s malým dítětem

V malé obci na Zábřežsku se v noci na neděli choval padesátiletý muž velmi neurvale. K incidentu došlo na společenské akci.

Opilý muž pokřikoval na návštěvníky taneční zábavy, opakovaně do nich strkal a hrubým chování vyvolával konflikty. Kvůli tomu se pořadatelé akce snažili muže vykázat, a to opakovaně. Muž se však několikrát vrátil zpět a nehodlal zábavu opustit. Opilého muže na akci doprovázelo malé dítě a pořadatelé, ve snaze se muže definitivně zbavit, zajistili oběma odvoz taxíkem.

Neúnavný muž se však nenechal odradit a zanedlouho se na zábavě objevil znovu. Tentokrát byl však vybaven kuchyňským nožem a vysvlečený do půl těla. Když se dostal na taneční parket, začal se nožem ohánět kolem sebe. Z obav, aby nedošlo ke zranění, pořadatelé muže zpacifikovali, odzbrojili a přivolali policisty. Potížista pak nadýchal 2,5 promile a noc strávil v policejní cele.

„V případě prokázání viny a odsouzení hrozí muži za uvedené jednání až tříletý trest odnětí svobody. V minulosti totiž již byl za trestný čin výtržnictví odsouzen,“ řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Štítky zábava, nůž, alkohol, promile, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.