pátek 29. března 2024 Taťána

Hejtmanova mobilní kancelář bude v Šumperku. Lidé se mohou přijít zeptat nebo si postěžovat

Po dvouměsíční prázdninové pauze se mobilní kancelář hejtmana Olomouckého kraje dá znovu do pohybu. Tentokrát zamíří Ladislav Okleštěk do Šumperka a podobně jako předtím v Javorníku,

Hranicích nebo ve Šternberku ho čeká setkání s občany, studenty i diskuze s podnikateli. Bránou Jeseníků hejtman projede v úterý 17. září.

„S mobilní kanceláří jsem navštívil už dost měst, abych tušil, co mě čeká na každé další zastávce– lidé se nejvíce zajímají o opravy silnic, sociální služby nebo zajištění dopravní obslužnosti. Obyvatelé každého místa ale mají také svoje specifické požadavky a já jsem moc zvědavý, co to bude v Šumperku,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Mobilní kancelář zaparkuje v Šumperku „Na Točáku“ v úterý 17. září mezi druhou a čtvrtou hodinou odpoledne. Lidé v ní mohou probrat vše, co je trápí a zajímá – třeba to, jakým způsobem kraj podporuje turistický ruch, zdravotnictví, opravy kulturních domů nebo školství.

Ráno navštíví hejtman společně s krajskými náměstky Janem Zahradníčkem a Pavlem Šoltysem firmu Pars Nova, kde se setkají s podnikateli z regionu. Pak budou zástupci kraje diskutovat se studenty šumperského gymnázia, které slaví 100. výročí založení.

Tisková zpráva | Foto olkraj.cz

Štítky hejtman, kancelář, Šumperk

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.