pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Zdravé pacienty máme nejradši, glosuje hospitalizaci Zemana šumperská nemocnice. Ovčáček už se do ní pustil na sítích

Nemocnice Šumperk zveřejnila na Twitteru glosující příspěvek ohledně nástupu prezidenta Zemana do nemocnice. Do tweetu, který v nadsázce nabízí zdravým pacientům pobyt v nemocnici, už na svých sociálních sítích kritizoval mluvčí prezidenta Zemana, Jiří Ovčáček.

Jste zdraví, citíte se dobře, ale uvažujete o krátkém "rekondičním pobytu" v nemocnici? Pak jsme tím správným místem! Zdravé pacienty máme nejradši. Těší se na vás náš tým lékařů a sester," stálo v twitterovém příspěvku účtu Nemocnice Šumperk, jehož správce s nadsázkou glosoval dnešní nástup prezidenta Zemana do nemocnice. Narážel tak na skutečnost, že Zeman podle prohlášení Hradu nastupuje do nemocnice na "rekondiční pobyt". Nejde prý o žádný vážný stav prezidenta, ani nepodstoupí žádný vážnější zákrok.

Na svých sociálních sítích se následně do šumperské nemocnice opřel mluvčí prezidenta Zemana, Jiří Ovčáček: „Tak tohle už je hodně přes čáru. Že se nechutně chovají opoziční politici a někteří novináři, to už je konstanta. Ale aby se neeticky chovala nemocnice, to je skandál. Co na to říká ministr zdravotnictví?," píše Jiří Ovčáček.

Příspěvek už na sociálních sítích nemocnice zmizel, místo něj se objevil na Twitteru nový příspěvek: „Pro časté mediální otázky: Tweet byl myšlen opravdu jen v nadsázce a nejde o oficiální nabídku nebo stanovisko Nemocnice Šumperk. Přejeme hezky den!," stojí na Twitteru.

 

 

Autoři | Foto Twitter

Štítky šumperk, tweet, Zeman, Ovčáček

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.