neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

FOTO: Podnapilý mladík nedal na křižovatce přednost protijedoucímu vozidlu, ke zranění nedošlo

Včera odpoledne zkomplikovala provoz na křižovatce ulic Jesenická a Žerotínova v Šumperku dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Za nehodou zřejmě stála nepozornost mladého řidiče, který nedal přednost druhému vozidlu, které jelo po hlavní silnici. Při střetu vozidel naštěstí nedošlo u žádného z řidičů ke zranění.

K nehodě došlo v úterý 3. listopadu po čtvrté hodině odpolední. „Podle prvotního šetření za nehodou stála nepozornost mladého řidiče Opelu jedoucího po Žerotínově ulici ve směru od Dolních Studének, který nedal přednost v jízdě řidiči Fordu, jedoucímu po hlavní silnici. V prostoru křižovatky pak došlo ke střetu obou vozidel. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. 

Řidiči byli následně policisty vyzváni k podrobení orientační dechové zkoušky. Zatímco u řidiče Fordu byla dechová zkouška negativní, řidič Astry opakovaně nadýchal přes půl promile alkoholu v dechu. „Veškeré okolnosti a souvislosti, za nichž k této dopravní nehodě došlo, jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala k nehodě Vybíhalová. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Doprava, nehoda, Šumperk, osobní vozidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.