pátek 26. dubna 2024 Oto

Řidič Audi nezvládl zatáčku a vrazil do dřevěného přístřešku u cyklostezky

Ve středu 9. prosince okolo půl druhé ráno havaroval řidič s vozem Audi Q7 na silnici mezi Zábřehem na Moravě a obcí Leština. Řidič nezvládl projet zatáčku, dostal smyk a vyjel mimo vozovku. Zde narazil do dřevěného přístřešku, jehož kůl se zarazil přímo do čelního skla vozu.

Policisté, kterým byla havárie nahlášena až s odstupem, našli na místě doslova spoušť. Po jejím původci však na místě nebylo ani památky. „Z prvotního ohledání místa havárie je zřejmé, že řidič jedoucí ve směru ze Zábřehu na Leštinu měl zcela jistě těžkou nohu na plynu. Při průjezdu táhlou levotočivou zatáčkou dostal smyk a s vozem vyjel vpravo mimo silnici, kde poškodil dopravní značení a postupně narazil do dřevěného přístřešku u cyklostezky, šachty vodovodu a kovového zábradlí,“ uvádí policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Dále se podle Vybíhalové řítil přes odbočku k Rájci a jeho jízda skončila až v zoraném poli. „Havarovaný vůz policisté zajistili a nyní se zabývají veškerými okolnostmi, za kterých k havárii došlo. Způsobenou škodu policisté předběžně vyčíslili na půl milionu korun,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, zábřeh, audi, přístřešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.