sobota 20. dubna 2024 Marcela

Cesta vlakem potěšila malé klienty z Dětského centra Ostrůvek v Šumperku

Maltézská pomoc Šumperk uspořádala výlet za vláčky pro děti z centra Ostrůvek, který se konal 16. března. Výlet byl skvěle organizovaný a děti si užily obdivování vlakového provozu na hlavním tahu během rychlého průjezdu.

Maltézská pomoc Šumperk uspořádala 16. března pro děti z centra Ostrůvek velmi oblíbený výlet cestu za vláčky, na který se děti velice těšily. Spolu s dobrovolníky jsme vyrazili ze stanice Šumperk do stanice Zábřeh na Moravě, kde se děti mohly podívat na vlakový provoz na hlavním tahu a obdivovat vlaky během rychlého průjezdu. Jejich radost ani neměla čas pustit ke slovu nudu nebo negativitu. Akce byla skvěle organizovaná a všichni jsme se u toho bavili a tak se již těšíme na další společné akce!

Dobrovolnictví v dětském centru může být obohacující zkušeností jak pro dobrovolníky, tak pro děti. Naše aktivity pomáhají těmto dětem získat příležitost zapojit se do činností, které jsou podobné činnostem ostatních dětí, a stát se aktivnějšími a zapojit se do vlastního života. Prostřednictvím našeho dobrovolnického úsilí můžeme těmto dětem pomáhat vytvářet bezpečné a podpůrné prostředí pro učení, růst a rozvoj. Tím, že věnujeme svůj čas a energii, můžeme těmto dětem pomoci dosáhnout jejich plného potenciálu a vést život plný radosti a štěstí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Leona Krejčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.