sobota 20. dubna 2024 Marcela

Na Šumperském plese v britském stylu bavil Václav Noid Bárta nebo Michal Hrůza

V malý kousek Velké Británie se v pátek 9. února 2018 proměnil Dům kultury v Šumperku, kde se konal další ročník oblíbeného FORTEX auto Šumperského plesu pod záštitou města Šumperka. A že to stálo za to, o tom vypovídají nejenom fotky a nejedny protančené střevíce, ale také reakce návštěvníků...

“Bylo to dokonalé, mockrát děkujeme a už se nemůžeme dočkat, co si na nás vymyslíte zase příští rok!” – přesně tak se při odchodu rozplývala návštěvnice Helena, kterou britsky laděná zábava na letošním plese doslova očarovala. A za pravdu jí dal i opodál stojící pár, který se zrovna fotil u makety Big Benu s živou královninou stráží - ani tyto symboly totiž na plese v britském stylu pochopitelně nemohly chybět.

Britská nálada panovala nejen ve foyer, kde byl pro návštěvníky kromě fotokoutku se speciálními rekvizitami připravený i bohatý tematický raut, ale především na sále. Na pódiu, které zdobila typická červená telefonní budka, zazpíval a fanynky doslova okouzlil Václav Noid Bárta a své největší hity představil také Michal Hrůza s kapelou. V průběhu celého večera se pak o hudbu k tanci i poslechu staral Pavel Novák & Family Band a s kytarou v ruce vystoupila také talentovaná zpěvačka Terez Wrau. O taneční akademii i stylové britské vystoupení se postaralo Taneční Studio Tomáše Komendy a britsky oděná byla i moderátorka a DJka Radia Haná Martina Qweetko Procházková, která zajistila afterparty až do brzkých ranních hodin.

“Vidět lidi, jak zaplní celý parket, fotí se s Vaškem Noidem Bártou, který při vystoupení seskočí z pódia přímo mezi ně, pak si zpívají s Michalem Hrůzou, mezi tím se skvěle baví ve fotokoutku nebo si pochutnávají na rautu a pak odcházejí vytančení, usměvaví a spokojení a už se ptají i na další ročník – to je prostě krása. Díky partnerům akce a právě i vám všem vládla na plese naprosto skvělá atmosféra a my vám za to děkujeme,” dodává k plesu za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.