sobota 4. května 2024 Květoslav

Řidička dostala na namrzlé vozovce smyk, auto skončilo na střeše

K havárii došlo pravděpodobně ve středečních nočních hodinách mezi Bušínem a Bukovicemi. Mladá řidička na kluzkém a mírně zasněženém povrchu při stoupání dostala smyk a vjela mimo komunikaci, kde narazila do hrany silničního příkopu. V důsledku nárazu se auto přetočilo na střechu. Nehoda se obešla bez vážného zranění.

„Ve středu 29. ledna 2020 ráno jsme přijali oznámení o havárii osobního vozidla, ke které došlo na silnici I/11, v úseku mezi Bušínem a Bukovicemi. Podle prvotního šetření tam předešlého dne v nočních hodinách pravděpodobně vlivem nepřizpůsobení rychlosti jízdy havarovala s vozem značky Ford Fiesta mladá řidička. Na kluzkém a mírně zasněženém povrchu ve stoupání dostala s vozem smyk, vyjela vpravo mimo vozovku a narazila do hrany silničního příkopu. Po nárazu se vozidlo přetočilo na střechu,“ uvedla podrobnosti k případu tisková mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. 

Při havárii vznikla škoda, která byla předběžně vyčíslená na 70 tisíc korun. Policisté se nadále zabývají veškerými okolnosti, za kterých k nehodě došlo. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky havárie, nehoda, auto, zima, smyk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.