neděle 19. května 2024 Ivo

Policie žádá o pomoc řidičku a svědky nehody, která se stala 11. února v Přerově

Přerovští policisté žádají o pomoc při objasnění nehody, která se stala 11. února v Přerově v 17.45 v ulici Bří Hovůrkových u domu č. 2737/1 na přechodu pro chodce.

Řidička, žena ve věku cca 60 let, střední postavy, špinavých blond vlnitých vlasů po ramena, vysoká cca 160 centimetrů, jela v blíže nezjištěném menším osobním vozidle tmavé barvy. Při jízdě ve směru od ulice 9. května směrem na centrum Přerova zastavila vozidlo a pouštěla po přechodu pro chodce pohybující se osoby. Přitom však přehlédla, že ve směru od ulice R. Stokláskové směrem k ulici Kouřilkova jde 51letá chodkyně a rozjela vozidlo. Vzápětí došlo ke střetu vozidla s uvedenou ženou, která upadla na komunikaci před vozidlo.

Poškozená chodkyně původně žádné poranění neuváděla a na místě odmítla převezení na ošetření do nemocnice, které jí řidička nabídla a z místa nehody odešla. Následující den poškozená vzhledem k bolestem končetiny vyhledala lékařské ošetření a je v pracovní neschopnosti.

Vzhledem k tomu, že policisté potřebují co nejvíce informací k výše popsané události, aby ji mohli řádně prošetřit a objasnit, obrací se s žádostí o poskytnutí informací k nehodě na svědky, kteří se v danou dobu pohybovali v okolí a mohli by sdělit k nehodě cokoliv důležitého a především na řidičku osobního motorového vozidla, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 778 251, nebo přímo na dopravním inspektorátu na adrese U Výstaviště 18, Přerov, případně sdělili a zanechali poznatky k události na bezplatné lince 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.