sobota 18. května 2024 Nataša

Opilý muž boural do sloupu, ale policistům namísto nehody nahlásil krádež auta

V noci ze soboty na neděli osmnáctiletý muž havaroval v obci Rakov do sloupu elektrického vedení. Druhý den ráno nenahlásil nehodu, ale krádež svého auta, které údajně nechal zaparkované nedaleko místa nehody. Nakonec se přiznal, že auto řídil a navíc pod vlivem alkoholu. Celkovou škodu policisté odhadují na 100 tisíc korun.

V neděli 7. června osmnáctiletý muž oznámil přerovským policistům ukradené auto, které údajně nechal předešlého dne zaparkované v Paršovicích. „V autě nechal klíče v zapalování, mobilní telefon a peněženku a škodu si předběžně vyčíslil na 30 tisíc korun,“ komentuje případ policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Hlídka během vyšetřování zjistila, že uvedené auto značky Škoda Octavia bouralo do sloupu elektrického vedení a do plotu rodinného domu. „Ten samý den bylo nalezené přibližně dvě hodiny po půlnoci v obci Rakov bez řidiče, nastartované a opuštěné,“ doplňuje mluvčí Zajícová 

Majitel auta, kterého se v noci nepodařilo zkontaktovat, si dle výpovědi ráno nevzpomněl na předešlé události, a proto oznámil, že mu ho někdo ukradl. Později se však přiznal k řízení pod vlivem alkoholu. Policisté celkovou škodu vyčíslili na 100 tisíc korun a nehodu nadále vyšetřují. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, alkohol, havárie, Škoda, Rakov, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.