sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Po muži pátralo přes sto lidí. Prodloužil si pravidelnou procházku do vedlejší obce

V úterý 9. června přes sto policistů, hasičů, záchranářů a dobrovolníků pátralo po sedmasedmdesátiletém muži, který se dlouho nevracel z pravidelné procházky po okolí Černé Vody. Po dvou hodinách od oznámení byla pátrací akce u konce, senior se nacházel ve Vápenné.

Včera odpoledne nahlásila sedmdesátiletá žena pohřešování manžela, který se nevrátil z pravidelné pětikilometrové trasy v okolí Černé Vody, kterou většinou prošel za necelé dvě hodiny. 

„Když se ani po delší době nevracel, manželka dostala strach a začala ho i s pomocí dalších lidí hledat. Protože byli neúspěšní, obrátila se na policisty. S ohledem na věk, onemocnění seniora a také na pozdní odpolední hodinu vyhlásili pátrací akci,“ říká k případu policejní mluvčí Tereza Neubauerová. 

Kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám nemohl být zapojen vrtulník, ale pátrací akce se zúčastnilo přes sto policistů, hasičů, záchranářů a dobrovolníků. Po dvou hodinách se podařilo ztraceného manžela najít, nacházel se ve Vápenné, v části Lesní čtvrť. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pátrání, procházka, senior, Černá Voda, Jeseník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.