pondělí 29. dubna 2024 Robert

Květinová soutěž potrvá do konce srpna. Výzdoba se hodnotí v různých kategoriích

Radnice v Zábřehu pořádá třetí ročník soutěže o nejkrásnější květinovou výzdobu předzahrádek, oken, balkonů i veřejného prostranství. ​Do netradiční soutěže se mohou hlásit občané Zábřeha a místních částí, ale také všichni, kteří mají na území města provozovny, obchody nebo firemní areály. Podmínkou je, že výsadba musí být viditelná z veřejného prostranství.

Soutěží se v kategoriích jako úprava předzahrádky rodinného nebo bytového domu, nejkrásnější okna a květinová výzdoba balkonu, pergoly či terasy a další.

„Soutěž pro milovníky květin a nadšené zahrádkáře vstupuje do třetího ročníku. Květinovou úpravou svých nemovitostí se občané podílejí na atraktivním vzhledu našeho města, cílem motivační soutěže je mimo jiné zdůraznit, že jsou tyto aktivity pro veřejnost přínosné,“ říká starosta města František John.

Fotografie, které nesmí přesáhnout 10 MB, jméno a adresu mohou občané posílat na email zabrehkvete@muzabreh.cz nebo poštou na adresu Městský úřad Zábřeh, Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh. Vyhlášení výsledků soutěže, které se můžete účastnit do posledního srpnového dne, proběhne v září. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto zabreh.cz (Polášková)

Štítky soutěž, výzdoba, květiny, Zábřeh, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.