neděle 5. května 2024 Klaudie

Na scénu se vrací restrikce, Moravská vodárenská kvůli koronaviru omezí zákaznická centra

Moravská vodárenská od úterý kvůli pandemii nového typu koronaviru omezí provoz svých zákaznických center v Olomouci, Prostějově a Zlíně. Otevřena budou pouze pro předem zaregistrované zákazníky.

„Vstup do budov Moravské vodárenské bude registrovaným zákazníkům umožněn pouze s ochranou obličeje a po použití dezinfekce u vstupu. Bez předchozí rezervace nebudou zákazníci do zákaznických center vpuštěni," upozornila mluvčí Moravské vodárenské Markéta Bártová.

Zákazníci se můžou registrovat pomocí rezervačního systému na webových stránkách www.smv.cz nebo prostřednictvím zákaznických linek 840 668 668 a 601 276 276. „Veškeré dokumenty k odevzdání je možné zanechat také v boxech u vstupu do zákaznických center. Pokladna v zákaznickém centru pro hotovostní i bezhotovostní platební styk je uzavřena," dodala Bártová.

Moravská vodárenská se zhruba 470 zaměstnanci provozuje pronajatou vodohospodářskou infrastrukturu na Prostějovsku, Olomoucku a Zlínsku, kde zásobuje pitnou vodou téměř 400 000 obyvatel. Provozuje 30 úpraven vody, 157 vodojemů, 27 čistíren odpadních vod a zajišťuje servis pro 2187 kilometrů vodovodních a 1 316 kilometrů odpadních sítí.

Autoři | Foto Moravská vodárenská

Štítky služby, koronavirus, Moravská vodárenská, omezení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.