čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Po Janu Kodešovi stále pátrá policie, rodina ho pohřešuje už půl roku

Už půl roku pohřešuje sedmatřicetiletého Jana Kodeše ze Šumperska jeho rodina. Muž byl naposledy spatřen v polovině března v centru Šumperka, od té doby o něm jeho nejbližší nemají žádné zprávy. Dosavadní pátrání po muži bylo neúspěšné, policie se proto opětovně obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Informovala o tom šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Jan Kodeš je hubené postavy, je vysoký 180 centimetrů. Má krátce střižené vlasy světle hnědé barvy, zelené oči a krátký plnovous. Nápadným znakem by mohla být patrná deformace horního rtu.

Muže pohřešují rodinní příslušníci, kteří s ním byli naposledy v kontaktu 12. března v Šumperku. „Poté měl být spatřen ještě 16. března na Hlavní třídě v Šumperku, kdy měl jít od hotelu Grand směrem do centra města. V té době měl na sobě oblečenou reflexní bundu oranžové barvy a na zádech nesl krosnu. Od té doby je nekontaktní a nepodal o sobě žádnou zprávu," uvedla policejní mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovaného muže viděli nebo mají jakoukoliv informaci o jeho současném pobytu, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na bezplatnou linku 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, muž, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.