čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EXCALIBUR ARMY hledá nové zaměstnance. Baví vás vojenská technika? Přidejte se

PR článek

Příležitost pro obdivovatele a nadšence vojenské techniky. Společnost EXCALIBUR ARMY, sídlící ve Šternberku, nabírá do svého týmu nové zaměstnance. Přivítá svářeče, lakýrníky, mechaniky, elektromechaniky a další specialisty nejen technických oborů.

EXCALIBUR ARMY je jedna z největších společností českého holdingu CZECHOSLOVAK GROUP, která úspěšně rozvíjí tradice speciální výroby v bývalém Vojenském opravárenském podniku ve Šternberku. Dnes se společnost zabývá hlavně vývojem, výrobou, modernizací a servisem pozemní vojenské techniky. Kromě dodávek pro Armádu ČR a ozbrojené síly SR úspěšně vyváží své výrobky a služby do dalších zemí po celém světě. Společnost působí převážně v Olomouckém (Šternberk), ale také v Pardubickém kraji (Přelouč, Čepí).

Historie společnosti ve Šternberku začala v roce 2012, kdy si pronajala část areálu státního podniku VOP-026 Šternberk. Následující rok, tedy v roce 2013, koupila EXCALIBUR ARMY celý tento areál s více než 60 letou tradicí oprav a výroby vojenské techniky. Nyní zde sídlí také vedení společnosti a obchodní oddělení.

V současnosti EXCALIBUR ARMY zaměstnává téměř 500 zaměstnanců zejména z okolí Šternberka a Olomouce, dále pak Přelouče, Pardubic a Chrudimi. Od začátku roku 2017 v týmu přivítali více jak 100 nových zaměstnanců. Daří se jim obsazovat dělnické, technické i administrativní profese. Firma se dále úspěšně rozvíjí, a proto pokračuje v rozšiřování zaměstnaneckého týmu.

Splněný sen pro vojenské nadšence

Vztah k vojenské technice je u nových zaměstnanců výhodou, ale není podmínkou. Pokud je někdo šikovný automechanik a nikdy před sebou neviděl vojenské vozidlo, tak to není problém. Zaměstnance si zaučí a zasvětí do firemního know-how. Nemusíte mít strach z toho, že nevíte, jak vypadá například převodovka tanku.

Při náboru nových zaměstnanců proto personalisté striktně netrvají na předchozí praxi. Samozřejmě je praxe vždy výhodou, ale neznamená to, že by zde měli například absolventi zavřené dveře. Lidé s minimem zkušeností jsou naopak výzvou k rozvoji.

Speciální zakázková výroba v EXCALIBUR ARMY není montování součástek na pásu, jedná se o zajímavou a různorodou práci, opírající se o znalosti zaměstnanců. Firma začala také srovnávat mzdy s okolím. Buduje systém, kdy lépe odměňuje univerzální a aktivní zaměstnance.

Společnost EXCALIBUR ARMY spolupracuje se širokou škálou společností nejen z obranného a bezpečnostního průmyslu. Příkladem mezinárodní spolupráce může být uzavřené strategické partnerství s nadnárodním koncernem General Dynamics o spolupráci na projektu kolového obrněného vozidla PANDUR II 8x8. EXCALIBUR ARMY je společnost certifikovaná na ISO 9001, 14001 a AQAP a je členem Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR (AOBP).

Kdo z vás v mládí nesnil o tom, že by se chtěl jednou projet v bojovém vozidle a zahrát si na vojáka? V EXCALIBUR ARMY si můžete svůj sen splnit.

Pro další rozvoj společnosti EXCALIBUR ARMY hledá zaměstnance zejména na následující pozice:

  • Lakýrník
  • Svářeč - zámečník
  • Mechanik / automechanik
  • Elektromechanik / elektrotechnik

A další specialisty technických oborů (konstruktér, technolog, projektový manažer, produktový manažer, obchodník)

Zaměstnanecké výhody a benefity, které firma nabízí:

  • Roční bonus (příspěvek na letní dovolenou a příspěvek na Vánoce)
  • „Sick days" ve výši až 5 dnů (dle odpracované doby)
  • Příspěvek zaměstnavatele na stravu v podobě stravenek
  • Možnost závodního stravování
  • Zvýhodněné mobilní tarify pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky
  • Jazykové kurzy a další odborné vzdělávání
  • Sponzoring projektů zaměstnanců (dobročinnost, kroužky, sportovní kluby apod.)
  • Na Vánoce pro každého zaměstnance kapra a čokoládovou kolekci

V případě zájmu kontaktujte přímo personální oddělení na telefonu 585 083 111, e-mailem na adrese prace@excaliburarmy.cz, nebo vyplňte jednoduchý formulář níže.

 

Pokud máte zájem o některou pozici ve společnosti EXCALIBUR ARMY, vyplňte formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Archiv EXCALIBUR ARMY

Štítky volná místa, vojenská technika, práce, šternberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.