sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Neznámý řidič urazil na dálnici zrcátko dálniční dodávce, po viníkovi pátrá policie

Dálniční policisté vyšetřují nehodu, který se stala v pátek 5. října po osmé hodině ráno na dálnici u Velkého Újezdu. Neznámý řidič tam urazil zpětné zrcátko služební dodávce správy a údržby silnici a komunikaci. S prosbou o pomoc při identifikaci řidiče se obrací i na veřejnost.

„Řidič s blíže neustanoveným motorovým vozidlem zřejmě při jízdě vybočil částečně ze svého jízdního pruhu do odstavného a střetl se s levým zpětným zrcátkem odstaveného vozidla Citroen Jumper správy a údržby silnic a komunikací. Řidič vozidla Citroen Jumper dané vozidlo před nehodou odstavil v odstavném pruhu, řádně jej označil doplňkovou světelnou signalizací žluté barvy (majáky) a světelným signalizačním panelem na střeše vozidla se zapnutým světelným křížem. Následně odešel vykonávat údržbu komunikace mimo vozidlo. Po návratu zjistil poškození levého venkovního zpětného zrcátka," popsal případ policejní mluvčí Libor Hejtman.

V souvislosti s prověřováním nehody se policie obrací na případné svědky, kteří dopravní nehodu viděli. S informacemi se mohou obracet na policisty dálničního oddělení Kocourovec (tel. 974 762 751) či na linku 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky dálnice, zrcátko, nehoda, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.