pátek 26. dubna 2024 Oto

Uzavřela se silnice Chomoutov – Lazce. Řidiči objížďku přes Litovel ignorují, jezdí přes Horku nad Moravou

Dnes ráno se uzavřela silnice mezi městskou části Lazce a Chomoutov. Již první den ukázal, že schválenou objížďku přes Pňovice a Litovel využil jen málokdo, řidiči zvolili trasu přes Horku nad Moravou, Řepčín a Hejčín, tedy trasu, která je již za normálních okolností velmi vytížená.

Od čtvrtka 11. října se uzavřela frekventovaná silnice mezi olomouckou městskou částí Lazce a Chomoutovem. Uzavírka potrvá až do 7. prosince. Řidiči by podle schválené objížďky měli jezdit přes Pňovice, Litovel a Křelov, drtivá většina z nich ale už ve čtvrtek ráno použila alternativní trasu přes Horku nad Moravou a dále skrze hejčínskou křižovatku "u Anči", která je již za "normálního" provozu vysoce frekventovaná a ve špičce se tam tvoří kolony.

Kompletní informace o uzavírce a objízdná trasa

(silnice II/446, Olomouc, okr. Olomouc, uzavřeno, práce na silnici, Od 11.10.2018 00:00 Do 07.12.2018 23:59, úplná uzavírka silnice č. II/446 Chomoutov – Olomouc (mimo vozidel stavby a BUS IDSOK), Objížďka – bez rozlišení: z Chomoutova ve směru do Olomouce je vedena po sil. II/446 do Pňovic, dále po sil. II/447 do Litovle, odtud po sil. II/449 kolem Rozvadovic a Unčovic na sil. II/635 ve směru na Křelov-Břuchotín a dále po sil. III/5709 na rampu MÚK této silnice se sil. I/35 do Olomouce. V opačném směru z Olomouce do Chomoutova je vedena po sil. II/446 ul. Lazecká, Na Střelnici na sil. II/448 ul. Studentská, Hynaisova, Wellnerova, Palackého, Litovelská, tř. Míru na sil. I/35 a dále po stejné objízdné trase jako je vedena tato objížďka ve směru od Chomoutova, Vydal: Magistrát města Olomouce

Autoři | Foto čtenářka Jana

Štítky objížďka, Lazce, Chomoutov, špička, zácpy, Litovel, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.