středa 24. dubna 2024 Jiří

Policisté hledají svědky nehody na dálničním zúžení, kde vytlačilo nákladní auto osobák do směrových značek

V pátek 12. října před devátou hodinou došlo na dálnici D1 z Ostravy na Olomouc, v blízkosti Lipníka nad Bečvou, k dopravní nehodě mezi osobákem a blíže nezjištěnou nákladní soupravou. Po té nyní policie pátrá.

„Řidič s nezjištěnou soupravou jel v pravém jízdním pruhu, přitom nerespektoval přechodné vodorovné dopravní značení žluté barvy a přejel do levého jízdního pruhu, ve kterém v tu dobu jel řidič osobního vozidla Ford Mondeo. Došlo ke střetu levé zadní strany nezjištěného nákladního návěsu s pravou přední částí osobního vozidla, které bylo následně vytláčeno směrem vlevo. Z tohoto důvodu řidič Fordu najel na přechodné dopravní zařízení, které vylétlo na osobní vozidlo a poškodilo jeho přední kapotu a levé vnější zpětné zrcátko. Řidič nezjištěné nákladní soupravy, nezastavil a pokračoval dále v jízdě," popsal nehodu policejní mluvčí Libor Hejtman. 

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se policie obrací na případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakýkoliv poznatek k této dopravní nehodě, především k nákladnímu vozidlu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19 či na telefonním čísle 974 762 751.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Lipník nad Bečvou, dálnice, pátrání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.