středa 24. dubna 2024 Jiří

Tovární ulice v Olomouci byla ráno průjezdná jen jedním pruhem. Stalo se tam několik nehod

, aktualizováno 5. prosince 2018, 9:07

Dnes ráno se v Tovární ulici v Olomouci stalo několik dopravních nehod. Ty se obešly bez zranění, došlo však ke hmotným škodám na autech. Ve většině případů se jedná o nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace, uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

7:30

Kolem půl sedmé ráno se na železničním najdezdu ve směru od Lipníka nad Bečvou do centra městase stala hromadná nehoda šesti aut. Při nehodě nikdo nebyl zraněn.

K další nehodě v Tovární ulici došlo opět krátce před půl osmou ráno, ale u sjezdu ve směru k nádraží. „Jedná se o havárii osobního vozidla, které narazilo do svodidel. Podle prvotních informací se havárie obešla bez zranění,“ uvedla Urbánková.

6:20

„V 6:20 došlo na stejné komunikaci a ve stejném směru, za sjezdem k nádraží, k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla. I tato nehoda se obešla bez zranění, došlo pouze k hmotným škodám na vozidlech,“ uvedla Urbánková.

5:55

Před šestou hodinou ráno došlo na mostě ve směru na Lipník nad Bečvou k nehodě dvou osobních aut. Ani při této nehodě nebyl nikdo zraněn a došlo pouze ke škodám na vozidlech. „Nehoda byla vyřešena na euroformulář,“ popsala mluvčí.

Foto Lukáš Kobza

Štítky nehoda, hromadná, Tovární ulice, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.