čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Řidič nedal přednost v jízdě a zapříčinil čelní srážku dvou aut. Čtyři lidé se zranili

V sobotu 15. prosince před osmnáctou hodinou došlo k dopravní nehodě v Prostějvoě na ulici Olomoucká. Řidič tam nedal přednost v jízdě, čímž zapříčinil srážku dalších dvou aut.

„Dle dosavadního šetření jednapadesátiletý řidič Opelu Astra jel Olomouckou ulicí ve směru k centru města a odbočil vlevo, do ulice V. Outraty. Při tom však nedal přednost protijedoucímu automobilu značky Škoda. Sedmadvacetiletý řidič Škody ve snaze se střetu vyhnout přejel do protisměrného jízdního pruhu. Tam se však čelně střetl s protijedoucím automobilem značky Hyundai. Ke střetu Opelu s jiným vozidlem nedošlo," popsal nehodu policejní mluvčí František Kořínek.

Při střetu aut došlo jak ke zranění řidičů, tak i jejich spolujezdkyň. Všichni byli převezeni do Prostějovské nemocnice. Po prohlídce poškození policisté na místě zadrželi osvědčení o registraci vozidla značky Škoda.

Po dobu šetření a odstraňování následků nehody bylo místo uzavřeno a provoz byl veden okolními ulicemi. Krátce před devatenáctou hodinou byl provoz v plném rozsahu obnoven.

Autoři | Foto PČR

Štítky Prostějov, Olomoucká, nehoda, srážka, zranění

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.