středa 8. května 2024 Statní svátek

Řidič, který nedal přednost vozidlu na hlavní silnici, zemřel v nemocnici

Na následky vážných zranění zemřel v úterý odpoledne v nemocnici devětapadesátiletý řidič, který byl účastníkem dopravní nehody u Kralic na Hané na Prostějovsku. To řekla policejní mluvčí Tereza Neubauerová. Muže po nehodě transportoval vrtulník na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Olomouci, uvedla mluvčí krajské záchranné služby Lucie Urbanová.

Nehoda dvou osobních aut se stala v úterý po 11:00 na křižovatce silnic II/150 a III/3677. Devětatřicetiletý muž jel podle policie ve voze značky Seat po hlavní silnici. Z vedlejší silnice ve směru od Vrbátek na Kralice vyjel devětapadesátiletý muž s vozem značky Škoda, který zřejmě nedal přednost.

PSALI JSME: U Kralic na Hané se střetla dvě osobní auta, pro zraněné musel i záchranářský vrtulník

Kromě muže, který později zemřel v nemocnici, utrpěl při nehodě zranění i řidič seatu a jeho spolujezdkyně. „Okolnosti dopravní nehody policisté nadále vyšetřují," řekla dnes Neubauerová.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Kvůli nehodě byla silnice II/150 zhruba dvě hodiny uzavřena, policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy.

Autoři | Foto HZSOL

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Prostějovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.