čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Řidič skončil s autem daleko v poli. Do nemocnice ho ve vážném stavu transportoval vrtulník

, aktualizováno 28. února 2019, 10:08

Dnes před osmou hodinou ranní došlo k nehodě jednoho osobního auta na silnici mezi Komárovem a Pasekou u Šternberka. Řidič se svým vozem skončil daleko mimo silnici v poli a do nemocnice ho ve vážném stavu transportoval vrtulník.

Osobní vozidlo, které jelo od obce Komárov k obci Paseka, mělo z prozatím přesně nezjištěných příčin vyjet mimo komunikaci do pole, kde havarovalo. „Při nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl transportován do nemocničního zařízení. Ve vozidle cestoval řidič sám. Celková škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 80 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou v šetření policistů," uvedla k nehodě policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Na místě zasahovali profesionální hasiči ze Šternberka, zraněnou osobu z vozidla vyprostili a transportovali do vrtulníku,“ uvedla k události mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Vrtulník zraněného transportoval do nemocnice.

„Na místě zasahovala letecká záchranná služba. Ošetřili jsme jednu zraněnou osobu, kterou jsme ve vážném stavu vrtulníkem transportovali na traumacentrum Fakultní nemocnice Olomouc," popsal mluvčí záchranářů Pavel Lampa.

Foto čtenář Karel

Štítky nehoda, zranění, řidič, Paseka, Šternberk, Olomoucko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.