pátek 29. března 2024 Taťána

U čerpací stanice blízko Bohuňovic srazilo auto ženu, ta svým zraněním na místě podlehla

V sobotu 2. března ve večerních hodinách došlo v křižovatce u benzinové stanice nedaleko Bohuňovic k vážné dopravní nehodě. Střetlo se tam osobní vozidlo s chodkyní. Ta při nehodě zemřela.

„V sobotu 2. 3., ve večerních hodinách, došlo v prostoru křižovatky silnice I/46 a silnice ve směru od Bohuňovic, k vážné dopravní nehodě. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo  osobní vozidlo, jedoucí od Šternberka, s chodkyní. Ta při nehodě, bohužel, zemřela. Ke zranění řidiče nedošlo. Alkohol byl u něj vyloučen orientační dechovou zkouškou. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou v šetření," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Hasiči na místě provedli nutná bezpečnostní opatření, asistenci při činnosti posádce zdravotnické záchranné služby. Proškolení příslušníci rovněž poskytnuli svědkům posttraumatickou intervenční péči. Po skončení dokumentace Policii ČR jednotky provedly úklid komunikace a přípravu pro opětovné uvedení do plynulého silničního provozu," dodal za olomoucké hasiče Zdeněk Hošák.

Autoři

Štítky Bohuňovice, nehoda, tragédie, smrt, chodkyně, srážka

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.