pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Policie pátrá po řidiči osobáku, který se u dálničního zúžení střetl s kamionem a ujel

Dálniční policisté pátrají v těchto dnech po řidiči osobáku, který 29. dubna před půlnocí způsobil na dálnici D35 u dálničního zúžení v blízkosti Lipníka nad Bečvou dopravní nehodu, kdy narazil bokem vozidla do jedoucího kamionu. Z místa ujel.

„Nákladní soupravu zleva předjíždělo dosud nezjištěné osobní motorové vozidlo, mohlo by se však jednat o osobní automobil Škoda Superb, a toto vozidlo před uvedeným zúžením z dosud přesně nezjištěných příčin přejelo z levého, přes prostřední, do pravého jízdního pruhu, přičemž pravou částí narazilo do levé části tahače Mercedes. Řidič osobního vozidla po střetu bez zastavení pokračoval v jízdě ve směru na Olomouc. Během dopravní nehody došlo k hmotné škodě na nákladním tahači Mercedes v předběžně odhadované výši 20 000 korun," řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se policie obrací na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19 či na telefonu 974 762 751.

Autoři | Foto PČR

Štítky kamion, nehoda, střet, zúžení, dálnice, osobní auto, pátrání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.