úterý 19. března 2024 Josef

FOTO/VIDEO: Čelní srážka dvou aut mezi Olomoucí a Přerovem si vyžádala dva mrtvé. Hasiči zveřejnili video ze zásahu

Při čelním střetu dvou osobních aut u obce Kokory na Přerovsku zemřeli dnes večer řidiči obou vozidel. Dva spolucestující byli zraněni, z toho jeden těžce a do nemocnice ho přepravil vrtulník. . Silnice I/55 mezi Olomoucí a Přerovem byla v obou směrech uzavřena, policisté odkláněli dopravu přes obce Kokory, Brodek u Přerova, Majetín a Krčmaň.

Na místo tragické nehody přijeli policisté, hasiči a záchranáři. Tři osoby zůstaly po kolizi zaklíněné ve vozidlech, bohužel na místě dvě osoby zemřely, uvedli hasiči na twitteru. „Ze zatím nezjištěných příčin se čelně střetly dva osobní automobily. Zraněni byli čtyři lidé, z toho řidiči obou vozidel utrpěli zranění neslučitelná se životem," řekla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Dva zranění skončili v nemocnici.

„Hasiči v navazujícím čase pokračovali v celkovém zabezpečení po dopravní nehodě. Místo události po dobu dokumentace a vyšetřování PČR nasvětlovali. V závěru provedli celkový úklid komunikace a vypomohli při vyprošťování vraků z příkop na odtahové speciály," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Komunikace byla po celou dobu zásahu složek IZS uzavřena. Poslední jednotka se ze zásahu vrátila zpět na svou základnu v pozdních nočních hodinách krátce před půlnocí.

Autoři | Foto HZSOL

Štítky nehoda, úmrtí, Olomoucký kraj, Přerov, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.