sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Policie pátrá po ženě, která u Bystřičky na kole narazila do jiné cyklistky a ujela

Policisté se obracejí na svědky, kteří by mohli pomoci k objasnění nehody mezi dvěma cyklistkami, která se stala v sobotu 29. června před tři čtvrtě na devět večer u Bystřičky v Olomouci.

Neznámá cyklistka jela po cyklostezce podél řeky Bystřičky ve směru od Bystrovan na Olomouc. Cyklistka měla u mostku v Hodolanech přejet do protisměru, kde se střetla s protijedoucí ženou, která jela na elektrokole, ta po střetu upadla, zranila se a na jejím kole vznikla škoda ve výši 1000 korun. Cyklistka, která přejela do protisměru, z místa nehody odjela, aniž by cokoliv řešila.

Cyklistka, po které pátrá policie, měla jet ve společnosti druhého cyklisty. Oba byli ve věku mezi 40 a 45 lety, na hlavě měli nasazené přilby a byli oblečeni do cyklistických úborů. Žena byla štíhlá, asi 170 centimetrů vysoká s tmavými vlasy. Měla na sobě krátké cyklokalhoty a vínový cyklistický dres bez rukávů. „Muž byl vysoký mezi 175 a 180 centimetry, měl šedivé vlasy a byl byl oděn do cyklistického dresu. Oba měli tmavá jízdní kola," popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

Oba cyklisté a případní svědci, ať se přihlásí na linku 158 nebo na mail ol.di.podatelna@pcr.cz.

Foto PČR

Štítky pátrání, policie, cyklistka, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.