pátek 26. dubna 2024 Oto

Policie žádá svědky o pomoc v objasnění dopravní nehody, při které naboural řidič náklaďáku a z místa nehody ujel

Na širokou veřejnost se s žádostí o pomoc obrací policisté Dopravního inspektorátu Olomouc.

V křižovatce ulic Velkomoravská a Rooseveltova došlo ve středu 10. července ve 12:48 k dopravní nehodě. Policie žádá veřejnost o pomoc při objasnění této dopravní nehody a zjištění řidiče a auta, které bylo účastníkem předmětné dopravní nehody.

Neznámý řidič nákladního auta s návěsem, který jel od ulice Střední Novosadská k ulici Schweitzerova, měl při odbočování vlevo zastavit s jízdní soupravou v křižovatce řízené světelnými signály, a poté couvat.

V důsledku toho narazil do náklaďáku Fiat Ducato, který stál za ním. Škoda na poškozeném autě je 30 tisíc korun. Neznámý řidič pak z místa nehody ujel ve směru ke křižovatce ulic Velkomoravská a Schweitzerova. Řidič Fiatu z auta vystoupil a vydal se za nákladní soupravou v domnění, že popojela z křižovatky, aby mohla zastavit na vhodnějším místě. Toho se však poškozený nedočkal.

Podle slov řidiče nabouraného auta měl náklaďák zeleno-žlutý návěs a část registrační značky návěsu byla ****4756 (MPZ: CZ. „Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli, případně si mohli pořídit fotografii či videozáznam předmětné nehody, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a zjištění řidiče i nákladního vozidla, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 466 593, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i řidiče, který byl účastníkem předmětné dopravní nehody, aby se přihlásil policistům na uvedených kontaktech“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, výzva, Velkomoravská, Rooseveltova

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.