čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Žena na koloběžce zabránila srážce s chlapcem, který jí vběhl do cesty, ale sama se zranila

Policie hledá svědky dopravní nehody, která se stala 7. srpna v Přerově. Vážná zranění si zde přivodila čtyřiačtyřicetiletá žena, která jela na koloběžce po cyklostezce po ulici Velká Dlážka od centra města a u prodejny potravin Hruška jí nečekaně vstoupil do cesty malý chlapec. Žena se mu sice vyhnula a zabránila střetu, ale sama spadla na zem, zranila se a musela být sanitkou převezena do přerovské nemocnice.

Žena byla střízlivá a okolnosti nehody jsou nadále v šetření, doba léčení zranění je odhadována na půl roku. „Asi desetiletý chlapec, který ženě vstoupil do cesty, z místa odešel v doprovodu muže, který vezl kočárek a na místě nehody nevyčkali do příjezdu hlídky a ani se nezajímali o zdravotní stav zraněné ženy," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie hledá uvedeného muže, který doprovázel nezletilého chlapce a případně další svědky, kteří byli na místě nebo se zdržovali v blízkém okolí a mohli by poskytnout informace k popsané události, aby kontaktovali policii na lince 158.

Foto Pixabay.com

Štítky policie, pátrání, svědci, nehoda, Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.