pátek 29. března 2024 Taťána

Začaly opravy Přerovské ulice v Olomouci. Omezení potrvá do konce října

S uzavírkou části jedné z páteřních komunikací ve městě začíná ve středu 18. září Ředitelství silnic a dálnic. Stavební práce spouští na průtahu od křižovatky Lipenská po křižovatku Keplerova na silnici I/55. V termínu od 18. 9. do 29. 10. proto dojde k částečné uzavírce úseku silnice I/55 od křižovatky s místní komunikací Na Výsluní po křižovatku s místní komunikací Hanácká.

„Vždy bude uzavřena celá polovina komunikace a provoz převáděn do protisměru,“ uvádí za ŘSD Jan Peška.

Etapa 1 – od 18. 9. 2019 do 8. 10. 2019

Bude uzavřena pravá strana směrem do centra Olomouce. Přístup na místní komunikaci Hanácká a Moravská bude z ulice Hamerská. Ulice Zahradní a U Pekárny budou obsluhovány přes ulici Hollarova, kde bude zhotoven provizorní vjezd a výjezd přes vyfrézovaný povrch. V době pokládky balené směsi budou tyto ulice uzavřeny (4. – 6. 10. 2019). Autobusová zastávka ČSAD bude obsluhována v původním místě. Zastávky Pekárny budou v provizorních zálivech v blízkosti přechodu pro chodce.

Etapa 2 – od 9. 10. 2019 do 29. 10. 2019

Bude uzavřena levá strana komunikace směrem do centra. Přístup na ulici U Solných mlýnů bude zajištěn přes ulici Brunclíkova a Sladkovského. Nákladním automobilům a vozidlům nad 7 tun nebude umožněno levé odbočení k provozovně Hornbachu. Objízdná trasa bude vedena po ulici Brunclíkova a Sladkovského. Autobusové zastávky budou obsluhovány ve stejném režimu jako v etapě 1.

Do ostatních přilehlých areálů (společností, provozoven a nemovitostí) bude příjezd umožněn pouze po individuální domluvě se stavbyvedoucím.

Tisková zpráva | Zdroj olomouc.eu

Štítky uzavírka, silnice, opravy, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.