čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Policie hledá řidiče, který ohrozil cyklistku a ujel

Policisté Dopravního inspektorátu v Olomouci žádají občany o spolupráci při objasnění dopravní nehody a pátrání po vozidle a jeho řidiči.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči a jeho vozidle kvůli objasnění dopravní nehody ze středy 23. října kolem osmé hodiny večer na křižovatce ulic Horní Lán a Čajkovského v Olomouci, za obchodním domem Terno.

„Řidič v neznámém voze, který jel od ulice Čajkovského směrem k ulici Horní Lán, odbočoval z vedlejší silnice vlevo a nedal přednost v jízdě protijedoucí dvaasedmdesátileté cyklistce, která projížděla křižovatkou ve směru od parkoviště obchodního domu k ulici Čajkovského. Cyklistka seskočila z kola na pravou končetinu a se zraněním skončila v péči záchranné služby. Řidič i s vozidlem z místa ujel, aniž by zastavil,“ říká mluvčí policie Irena Urbánková.

Strážníci prosí možné svědky z místa nehody, aby kontaktovali policii na adrese tř. Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 582, emailu ol.di.podatelna@pcr.cz, případně na lince 158. „Rovněž žádáme i řidiče předmětného osobního vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil policistům na výše uvedených kontaktech,“ dodává mluvčí.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, policie, řidič, ujel, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.