čtvrtek 16. května 2024 Přemysl

AKTUÁLNĚ: Co říkají řidiči na uzavírku Wolkerovy ulice? Podívejte se do článku na komentáře

Až do 9. prosince bude trvat úplná uzavírka Wolkerovy ulice v Olomouci. Opravuje se zde křížení železniční a tramvajové trati.

Objízdná trasa vede ve směru od Prostějova ulicemi Albertova, Foerstrova, třída Míru, Litovelská, Palackého a třída Svobody. Ve směru na Prostějov pak z třídy Svobody do ulice Palackého, Litovelské, třídu Míru, na Foerstrovu, Albertovu a Brněnskou ulici.

Velký problém však mají i řidiči, kteří chtějí odbočit z Brněnské ulice na Velkomoravskou. „Asi deset minut jsem tam stál a to jsem jen čekal, až mě někdo pustí z připojovacího pruhu do provozu,“ napsal nám čtenář do redakce.

Právě u řidičů jsme zjišťovali zkušenosti s dopravou v Olomouci. „Lepší nejezdit,“ shrnula dnešní situaci na silnicích v Olomouci řidička Kačka. Někteří řidiči však byli ještě méně shovívaví a situaci hodnotili jednoslovně například jako hrůzu nebo katastrofu.

Řidič Pavel si stěžoval, že mu cesta z Nemilan do centra Olomouce dnes zabrala 32 minut. Matěj jel dnes z Werichovy na Mozartovu rovnou půlhodinu a Miloslavě trvala cesta z Týnečka do fakultní nemocnice hodinu.

A jak vidíte situaci s uzavírkou Wolkerovy ulice? Zapojte se do diskuze pod článkem.

Autoři | Foto čtenář OD

Štítky uzavírka, Wolkerova, Velkomoravská, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.