středa 15. května 2024 Žofie

Středeční déšť zkomplikoval jízdu řidičům. Žena v autě srazila mladou dívku

Včera v podvečerních hodinách došlo v Prostějově ke dvěma nehodám. Kvůli deštivému počasí nezvládla řízení padesátiletá žena v osobním autě Škoda Octavia. O něco později pak došlo k nehodě starší řidičky Peugotu, která srazila mladou dívku. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu u obou řidiček.

Včera před 18:00 jela padesátiletá žena v autě značky Škoda Octavia v Prostějově od hotelu Avion směrem na Vojáčkovo náměstí, kde vlivem deštivého počasí vjela příliš v pravo na okraj silnice. Narazila přední částí auta do kovového kolíku zábradlí, který se následkem srážky vyvrátil. Škoda na autě byla vyčíslena na 5 tisíc korun, na zábradlí pak 1 tisíc korun. Při nehodě nedošlo ke zranění a dechová zkouška vyloučila požití alkoholu.

Po necelé půlhodině museli policisté zasahovat u další nehody v Prostějově na ulici Kostelecká. Seniorka, řidička Peugotu, odbočovala z centra směrem na ulici Fanderlíkova. Přehlédla mladou slečnu, která přecházela silnici a narazila do ní. Ta následkem srážky upadla na zem. Z preventivních důvodů ji sanitka převezla do místní nemocnice na ošetření. „Hmotná škoda nevznikla a alkohol u obou účastnic nehody byl vyloučen provedenou dechovou zkouškou,“ uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky déšť, nehody, řízení, komplikace, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.