čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Řidič narazil se svým osobním autem v Olomouci do stromu, nepřežil

Dnes před dvanáctou hodinou skončila tragicky dopravní nehoda v olomoucké městské části Holice, kdy řidič osobního auta narazil do stromu. Svým zraněním podlehl.

Krátce před dvanáctou hodinou narazil v Holici čtyřiatřicetiletý řidič se svým osobním autem do stromu a na místě svým zraněním podlehl. Potvrdila to policejní mluvčí Tereza Neubauerová. Letoš už tak na silnicích Olomouckého kraje zemřelo více lidí, než za celý loňský rok.

"Vozidlo se dostalo při předjíždění do smyku. Řidič nezvládl řízení a poté vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Při nárazu utrpěl zranění neslučitelná se životem. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření," poznamenala Neubauerová. 

Na silnicích v Olomouckém kraji už od začátku roku zemřelo třicet lidí. Naposledy ve středu přišla o svůj život cyklistka, která nepřežila u Hranic střet s osobním autem.

Při dopravních nehodách na silnicích Olomouckého kraje zemřelo loni 28 lidí. O rok dříve to bylo 27 obětí. Nejhorší statistiky zaznamenali policisté v roce 2011, kdy na silnicích kraje zemřelo 45 lidí, od té doby podle dopravní policie čísla postupně klesala.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.