středa 8. května 2024 Statní svátek

AKTUÁLNĚ: Dvě nehody zkomplikovaly průjezd silnicí mezi Přerovem a Olomoucí

Hned dvě nehody se dnes kolem deváté ráno staly na komunikaci I/55 mezi Přerovem a Olomoucí. Řidiči by zde podle policie měli projíždět se zvýšenou opatrností.

Krátce před devátou hodinou přijali přerovští policisté oznámení o dopravní nehodě, která se stala na křižovatce silnice I/55, ulici Grygovská. Přesnou příčinu zatím neznají, ví ale, že se zde střetla tři vozidla - dvě nákladní a jedno dodávkové. Podle prvotních informací byla při nehodě jedna osoba zraněna. „Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako míra zavinění a výše vzniklé škody jsou v šetření,“ uvádí tisková mluvčí přerovské policie Irena Urbánková. Místo nehody je průjezdné za zvýšené opatrnosti řidičů, uvolněn je jeden jízdní pruh.

Druhá nehoda na stejné komunikaci se stala chvíli nato, po deváté hodině ráno, zhruba o kilometr dál mezi Krčmaní a Olomoucí. Policisté příčinu taktéž vyšetřují. Střetla se tam dvě osobní auta a jedno dodovákové vozidlo. „Jedno z vozidel skončilo po nehodě mimo komunikaci. Podle prvotních informací byla při nehodě zraněna jedna osoba. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako míra zavinění a výše vzniklé škody jsou v šetření,“ informuje mluvčí. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, komunikace, Olomouc, Přerov, vozidlo, vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.