neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Řidička při otáčení přehlédla a srazila cyklistu

Řidička se svým vozem zastavila u krajnice, kde z auta vystoupila její spolusedící. Při následném rozjíždění, kdy se chtěla otočit však přehlédla projíždějícího cyklistu a došlo ke srážce. Na místo bylo přivolaná záchranná služba, která cyklistu převezla na vyšetření do nemocnice.

Dopravní nehoda se stala na ulici G. Štefánika v Přerově.  „Řidička osobního vozidla Škoda Rapid jela ve směru od ulici Denisova a zastavila v prostoru vjezdu do areálu pekárny, aby mohla vystoupit její spolujedoucí. Po vystoupení se s autem začala rozjíždět a měla v úmyslu se otočit a jet zpět ve směru k ulici Denisova, “ řekla k případu policejní mluvčí Miluše Zajícová . 

Když se však řidička se svým vozem otáčela, přehlédla přojíždějícího 32 letého cyklistu, který jel v jejím původním směru a následně došlo ke střetu přední části jízdního kola s levými předními dveřmi škodovky.

Sraženího cyklistu na místě ošetřila záchranná služba, poté byl převezen do nemocnice na další vyšetření. Dechová zkouška na alkohol byla u obou účastníků nehody negativní. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 35 000 Kč. Nehoda je nadále v šetření policistů z dopravního inspektorátu. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky dopravní nehoda, srážka, Přerov, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.