sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Řidič auta při oslnění sluncem šlápl prudce na brzdu, mladík za ním nedobrzdil

Při páteční cestě do práce náhle oslnilo v Kostelci na hané jedenašedesátiletého řidiče slunce. Ten zareagoval prudkým šlápnutím na brzdu, čímž zapříčinil dopravní nehodu, při které do jeho auta zezadu prudce najelo druhé vozidlo a vytlačilo ho ze silnice.

V pátek 2. října po sedmé hodině ráno došlo na ulici Palackého v Kostelci na Hané k dopravní nehodě, při které do sebe narazily dvě vozidla řízené jedenašedesátiletým a osmnáctiletým řidičem.

Jedenašedesátník ve vozidle značky Škoda jel po silnici, když ho náhle prudce osnilo vycházející slunce. Ten zareagoval prudkým dupnutím na brzdu, s čímž nepočítal osmnáctiletý řidič, který jel se svým Fordem za škodovkou. Osmnáctiletý řidič průdce narazil zezadu do před ním brzdícího auta, které tak vytlačil mimo komunikaci.

Auto s jedenašedesátiletým řidičem narazilo do plotu domu vedle komunikace a stromu. Řidič se při nárazu lehce zranil. Předběžná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 80 tisíc korun a alkohol byl u obou muží vyloučen dechovou zkouškou.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.