pondělí 13. května 2024 Servác

Řidič si nevšiml blížící se motorky a vjel do křižovatky

Včera odpoledne v Bělotíně si řidič osobního auta nevšiml blížící se motorky, vjel do křižovatky a střetu s ní už nestihl zabránit. Motorkáře, který se při nehodě zranil, musela do nemocnice převézt sanitka.

V úterý 7. dubna v odpoledních hodinách se v obci Bělotín srazilo osobní auto s motocyklistou. „Řidič vozidla VW Transporter jel po vedlejší silnici ve směru od obce Hynčice na Bělotín. Po příjezdu na křižovatku zastavil, rozhlédl se a protože si nevšiml žádného vozidla ani jiného dopravního prostředku, vjel do křižovatky. Vzápětí zaregistroval, že se k němu z levé strany přibližuje motocyklista, který jel ve směru od Bělotína na Odry.  Na danou situaci již nestihl rychle zareagovat a došlo ke kontaktu vozidla s motorkou značky Suzuki,“ říká k dopravní nehodě policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Nehoda, při které se ani u jednoho z řidičů nepotvrdilo požití alkoholu, je nadále v šetření policistů. Zraněného motorkáře z místa neštěstí odvezla sanitka do Fakultní nemocnice Olomouc, odkud byl po ošetření propuštěn do domácího léčení.  Způsobená škoda je předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, motorka, zranění, FNOL, Bělotín, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.