pátek 3. května 2024 Alexej

FOTO: Řidič dodávky při couvání na komunikaci naboural do náklaďáku, nehoda se obešla bez zranění

V pátek odpoledne došlo k dopravní nehodě dodávky Ford s kamionem Renault. Řidič s vozem Ford Transit vycouval na komunikaci v době, kdy jel z kopce kamion Renault. Řidiči kamionu se střetu nepodařilo zabránit. Výše způsobené škody byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun.

K dopravní nehodě došlo na komunikaci mezi obcemi Ohrozim a Prostějov. Dle dosavadního šetření a očitých svědků měl dvaačtyřicetiletý řidič Fordu Transit z polní cesty na komunikaci vycouvat v době, kdy z kopce od Ohrozimi jel kamion Renault. Ten z důvodu předjíždění dvou pomaleji jedoucích osobních automobilů jel v levém jízdním pruhu. Řidiči kamionu se střetu nepodařilo zabránit a levou přední částí vozidla narazil do levé zadní části dodávky. Ta byla nárazem odhozena vlevo mimo komunikaci.“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek. 

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun. Ovlivnění alkoholem policisté u řidičů nezjistili. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Nehoda, dopravní nehoda, kamion, nádkladní auto, foto, transit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.