pondělí 29. dubna 2024 Robert

FOTO: Řidička Felicie vjela do cesty motorkáři, skončil v nemocnici

V pondělí 4. května odpoledne došlo na křižovatce ve Vlkoši k dopravní nehodě, při které došlo ke střetu motorky a osobního auta. Motorkář skončil v nemocnici.

„V pondělí odpoledne jela ve vozidle Škoda Felicia ve směru od obce Troubky žena středního věku. Na křižovatce v obci Vlkoš zastavila, jak to vyplývalo z dopravního značení a pak se opětovně rozjela. Přitom, ale přehlédla motocykl Suzuki, který k ní přijížděl z pravé strany a po hlavní komunikaci ve směru od obce Kyselovice. Bohužel vzdálenost mezi nimi již byla natolik krátká, že řidička ani motocyklista nedokázali na vzniklou situaci rychle zareagovat a došlo ke střetu motocyklisty s pravým blatníkem vozidla, po kterém padesátiletý motorkář upadl na silnici. Účastnice nehody ihned přivolala záchrannou službu, která si z místa nehody zraněného muže převezla do přerovské nemocnice na další vyšetření," popsala nehodu policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Dechová zkouška na možné požití alkoholu před jízdou byla negativní. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 40 000 Kč. Nehoda je nadále v šetření policistů.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Troubky, Vlkoš, motorkář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.