pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Opilý řidič prorazil v Lipníku nad Bečvou pneumatiku, po ráfku jel 20 kilometrů až do Přáslavic

Kuriózní situaci zažili policisté, které v noci z pátku na sobotu zastavili auto v Přáslavicích, které jelo směrem do Olomouce. Zjistili, že auto za sebou zanechává výraznou stopu a má úplně roztrhanou levou přední pneumatiku. Řidič uvnitř vozidla byl navíc opilý.

Dvaadvacetiletý mladík, který řídil svoje auto Škoda Felicia, jel značně opilý od Hranic na Moravě směrem na Olomouc. Na kruhovém objezdu v Lipníku nad Bečvou nezvládl řízení a o obrubník prorazil levou přední pneumatiku auta. Řidič však nezastavil a pokračoval dále v jízdě směrem na Olomouc.

"Až na konci obce Přáslavice krátce před 2 hodinou ranní zastavil na pokyn policistů z OO Velká Bystřice. Vozidlo v té chvíli mělo již roztrhanou pneumatiku a ráfkem levého předního kola zanechávalo za sebou značnou stopu. Mladík při orientační dechové zkoušce nadýchal 2,14 promile," sdělila policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Policie mu zakázala další jízdu a v tuto chvíli mu hrozí zákaz činnosti, pokuta nebo dokonce až jednoroční pobyt za mřížemi.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.