neděle 5. května 2024 Klaudie

Mladík bez řidičáku vyjel v zatáčce do protisměru, kde se srazil s nákladním autem

V pondělí 13. července, krátce před půl jedenáctou dopoledne, přijali policisté na linku 158 oznámení o dopravní nehodě v obci Uničov-Brníčko. Střetla se zde dvě vozidla. Osobní motorové vozidlo Opel, které řídil jednadvacetiletý řidič, jedoucí ve směru od Uničova na Šternberk, a nákladní vozidlo Mercedes-Benz, řízené osmačtyřicetiletým řidičem, jedoucí od Šternberka na Uničov.

„Podle prvotních informací mělo osobní vozidlo, z prozatím přesně nezjištěných příčin, přejet po projetí pravotočivé zatáčky do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím nákladním vozidlem. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Při nehodě došlo ke zranění řidiče osobního vozidla, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby. Celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 70 tisíc korun,“ uvádí policejní mluvčí Irena Urbánková.

Při šetření nehody policisté zjistili, že řidič osobního vozidla nevlastní řidičské oprávnění. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou nadále v šetření.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, opel, brníčko, zatáčka, mladík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.