pondělí 29. dubna 2024 Robert

Řidička Fabie se na křižovatce u Bohuňovic srazila s autem jedoucím od Šternberku

V pátek 17. července vyjížděli policisté krátce před šestou hodinou ráno k dopravní nehodě na silnici z Olomouce na Šternberk. U odbočky na Bohuňovice se střetly vozy Škoda a Volkswagen. Při nehodě byla zraněna osádka Volkswagenu. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou.

„Z prozatím přesně nezjištěných příčin se střetlo osobní vozidlo Škoda, jedoucí ze silnice III/44610, ve směru od Bohuňovic, jehož devětatřicetiletá řidička chtěla na čtyřramenné křižovatce se silnicí I/46, odbočovat vlevo, směrem na Šternberk, a osobní vozidlo VW s dvoučlennou osádkou, které přijíždělo zleva, ve směru od Šternberka. Při nehodě došlo ke zranění dvoučlenné osádky vozidla VW. Oba zranění vyhledali ještě téhož dne lékařské ošetření,“ uvádí k nehodě policejní mluvčí Irena Urbánková.

Alkohol byl jak u řidičky vozidla Škoda, tak i u devětadvacetiletého řidiče vozidla VW vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 150 tisíc korun. Přesné příčiny nehody a její okolnosti jsou nadále předmětem šetření

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, bohuňovice, olomouc, šternberk, fabia, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.