sobota 18. května 2024 Nataša

Policie pátrá po řidiči stříbrného auta, který odjel od dopravní nehody v Lošově

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v úterý 18. srpna v 10:50 hodin v Olomouci na ulici Svolinského. Neznámý řidič stříbrného vozu zde způsobil dopravní nehodu, od které odjel. Řidička, která se vyhýbala jeho nebezpečné jízdě, utrpěla při nehodě zranění.

„Jak vyplývá z prvotního šetření, v uvedenou dobu jel dosud neustanovený řidič s dosud nezjištěným vozidlem (dle poškozené řidičky mělo mít vozidlo stříbrnou barvu) ve směru jízdy do Velké Bystřice, přičemž z doposud nezjištěných příčin přejel do protisměrné části vozovky, kde omezil protijedoucí vozidlo. Řidička tohoto vozidla, aby předešla střetu, vybočila s vozidlem směrem vpravo a narazila do železných svodidel. Doposud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel a řidička druhého vozidla utrpěla při dopravní nehodě zranění,“ říká k nehodě policejní mluvčí Lenka Vanková.

Policisté mají zájem především na zjištění svědků uvedené dopravní nehody. Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli, mohli tuto událost vidět a svými informacemi nebo svědeckou výpovědí by tak mohli přispět k ustanovení vozidla či řidiče a objasnění této dopravní nehody, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc telefonicky na číslech 974 766 589 nebo 974 766 251, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, lošov, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.