pátek 3. května 2024 Alexej

Řidič bílé dodávky srazil při předjíždění cyklistku na elektrokole a z místa nehody ujel. Pátrá po něm policie

Dne 24. srpna 2020 v 14:10 hodin se stala dopravní nehoda v Hranicích na ulici Třída Československé brigády. Žena ve středních letech jela na elektrokole ve směru od Černotína na centrum města, když se dostala do střetu s předjíždějící dodávkou. Žena musela být se zraněním převezena do nemocnice.

„Stejným směrem jelo i menší dodávkové vozidlo, které za přechodem pro chodce cyklistku předjíždělo a zachytilo ji pravou boční stranou. Vlivem kontaktu došlo k pádu cyklistky na komunikaci a jejímu zranění, ze kterého se bude léčit několik týdnů. Z místa musela být rychlou záchrannou službou převezena do nemocnice. Řidič menšího skříňového vozidla, bílé barvy vzadu s nápisem AUTODOPRAVA, z místa střetu odjel, aniž by zastavil,“ říká k nehodě policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Dechová zkouška u cyklistky byla negativní a škoda na jízdním kole byla předběžně stanovena na 9 000 Kč.

Vzhledem k řádnému prošetření dopravní nehody se policie obrací na svědky výše popsané události, kteří se v danou dobu pohybovali v okolí a mohli by sdělit jakékoliv informace, především k vozidlu, které bylo účastníkem nehody a z místa události bez zastavení odjelo. Stejně tak budou rádi i za případné poznatky k řidiči vozidla. Policii je možné kontaktovat na lince 158 nebo na tel. čísle 974 778 251 případně 254.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, hranice, cyklistka, elektrokolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.