středa 1. května 2024 Svátek práce

Od pondělí 26. října bude změněn provoz linky X, další spoje pojedou podle prázdninového jízdního řádu

Ke změnám v jízdních řádech dojde od pondělí 26. října na linkách X, 12, 16 a 19. Linka X bude jezdit pouze každých patnáct minut. Spoje číslo 12,16 a 19 budou jezdit v pracovní dny podle prázdninových jízdních řádů. Omezí se i víkendový předprodej jízdenek. Dopravní podnik města Olomouce zavedl tyto změny z důvodu rozhodnutí vlády o uzavření škol.

Na několika autobusových linkách městské dopravy v Olomouci dojde ke změně jízdního řádu.  Budou se týkat pracovních dnů. Z důvodu uzavření škol Dopravní podnik od minulého týdne nevypravuje ani posilové školní spoje. Změny začnou platit od pondělí 26.října

Linka X

Autobusová linka X bude vedena v pracovních dnech v intervalu 15 min. celodenně a 30 min. ve večerních hodinách. Ve dnech pracovního klidu bude vedena beze změn celodenně v intervalu 15 min a 30 min. ve večerních hodinách.

Změněné jízdní řády budou uveřejněny na zastávkových označnících a na stránkách www.dpmo.cz

Linka 12,16 a 19

Od pondělí 26.10 bude upravena výprava autobusového provozu v pracovní dny také na dalších spojích. Na autobusových linkách č. 12, 16 a 19 budou zavedeny prázdninové jízdní řády, které jsou v plném rozsahu zaneseny v kapesních jízdních řádech (platnost od 1. 7. 2020 do 31. 8. 2020). Změněné jízdní řády budou uveřejněny na zastávkových označnících a na stránkách www.dpmo.cz. 

Změněné jízdní řády budou uveřejněny na zastávkových označnících a na stránkách www.dpmo.cz

Víkendové omezení předprodeje jízdenek

Vzhledem k aktuálnímu nouzovému stavu a razantnímu poklesu zájmu cestujících o nákup jízdenek v předprodeji, dojde od 24. 10. 2020 k dočasnému přerušení víkendového prodeje jízdenek na prodejnách v ul. Legionářská a na hlavním nádraží. V případě nutnosti mohou cestující k nákupu časových jízdenek využít automat ve vestibulu prodejny na ul. Legionářská.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DPMO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.