neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Policisté pátrají po řidiči, který na dálnici u Přáslavic zboural svodidla

Policisté z dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody. Ta se stala během minulého týdne na dálnici D35 nedaleko Přáslavic ve směru od Olomouce na Ostravu. Neznámý řidič, který z místa nehody ujel, najel na krajnici poškodil ocelová svodidla.

Neznámý řidič havaroval na dálnici D35 na 280,7 km ve směru jízdy od Olomouce na Ostravu v době mezi 2. a 4. prosincem. „Řidič nezjištěného vozidla sjel mimo komunikaci přes odstavný pruh a narazil do ocelových svodidel, která poškodil. Následně z místa nehody ujel, aniž by dopravní nehodu oznámil,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. 

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se Policie ČR obrací na případné svědky, kteří mají poznatky k nehodě a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče.

Svědci se mohou přihlásit na telefonní linku 158, Osobně, telefonicky či e-mailem mohou kontaktovat přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec. Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, dálnice, D35, přáslavice, svodidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.