neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Pohyb na dálnici u Olomouce chodec nepřežil

Tragický střet chodce a osobního auta řešila olomoucká policie v pátek v noci na dálnici ve směru z Mohelnice. I přes rychlé jednání záchranářů a všech přítomných se chodce nepodařilo zachránit.

V pátek 11. prosince půl hodiny před půlnocí na lince tísňového volání přijala olomoucká policie oznámení, že se na dálnici D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc pohybuje chodec. K prověření tohoto oznámení vyslalo integrované operační středisko na místo neprodleně policejní hlídky. Těm se bohužel již nepodařilo předejít střetu čtyřiačtyřicetiletého muže a osobního vozidla jedoucího ve směru na Olomouc. Ani přes veškerou snahu přítomných a záchranářů se chodci, který při nehodě utrpěl vážná zranění, nepodařilo pomoci. Svým zraněním na místě podlehl.

Z důvodů dokumentace veškerých okolností nehody byla dálnice v úseku mezi 253 – 261 km ve směru na Olomouc až do třetí hodiny ranní uzavřena.

Veškerými okolnostmi a souvislostmi, za kterých k této tragické nehodě došlo, se zabývají kriminalisté.“ dodává mluvčí olomoucké policie Lenka Vanková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Olomouc, dálnice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.